Looking For Anything Specific?

Tálibok - Moszkvaban Fogadtak A Talibok Vezetoit Akik Megigertek Nem Tamadnak 168 Hu / A tartományi tanácsot vezető naszír ahmad fakiri elmondása szerint a fegyveres tálibok megszerezték a legfontosabb területeket, a kormányzói hivatalt, a.

Tálibok - Moszkvaban Fogadtak A Talibok Vezetoit Akik Megigertek Nem Tamadnak 168 Hu / A tartományi tanácsot vezető naszír ahmad fakiri elmondása szerint a fegyveres tálibok megszerezték a legfontosabb területeket, a kormányzói hivatalt, a.. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan. A tálibok az utóbbi egy hétben 11 tartományi székhelyet foglaltak el a 34 közül. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt.

A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette: Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Files are available under licenses specified on their description page.

Ygmvj7iolz Bwm
Ygmvj7iolz Bwm from cdn.nwmgroups.hu
Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. A tálibok már harc nélkül hódítanak afganisztánban. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. Files are available under licenses specified on their description page. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt.

A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is.

A tálibok egy területen mindenképpen jobbak, ez pedig a biztonság fenntartása. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. A tálibok a katari kormányon keresztül kapták meg az ajánlatot. De kik azok a pastuk? A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Kiskorú lányokat rabolnak el a tálibok, hogy szexrabszolgaként használják őket. Az ensz rámutatott, hogy a főváros elfoglalása „katasztrofális.

Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom.

Zqps5wjalmsoam
Zqps5wjalmsoam from cdn.portfolio.hu
Tálib hatalomátvétel esetén nem adnak támogatást kabulnak. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. The taliban insurgency began after the group's fall from power during the 2001 war in afghanistan. Files are available under licenses specified on their description page. A tálibok jelenleg megpróbálják elfoglalni az ország tartományi fővárosait miután sok kisebb adminisztratív körzetet már elfoglaltak.

The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /;

A tálibok a legnagyobb eredményeket az ország északi részén érték el, amely korábban jelentős ellenállást tanúsított a radikálisokkal szemben. A tálibok a katari kormányon keresztül kapták meg az ajánlatot. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. A tálibok jelenleg megpróbálják elfoglalni az ország tartományi fővárosait miután sok kisebb adminisztratív körzetet már elfoglaltak. A tálibok két napja behatoltak hilmend tartomány fővárosába, laskargáhba is, ahonnan a lakosság ezrével menekül. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Files are available under licenses specified on their description page. Évfordulóját jelölte meg a céldátumként tavasszal. A reuters indiai származású haditudósítója igazi veteránnak.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A tálibok a katari kormányon keresztül kapták meg az ajánlatot. Tálib hatalomátvétel esetén nem adnak támogatást kabulnak. A tálibok az utóbbi egy hétben 11 tartományi székhelyet foglaltak el a 34 közül. Kandahár tartomány azonos nevű fővárosánál is egyre hevesebben.

Belebegtettek A Tuzszunetet A Talibok Infostart Hu
Belebegtettek A Tuzszunetet A Talibok Infostart Hu from infostart.hu
A reuters indiai származású haditudósítója igazi veteránnak. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. A tálibok a katari kormányon keresztül kapták meg az ajánlatot. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt.

Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát.

A tálibok csütörtökön a kabultól mindössze 150 kilométerre található gazni városát is elfoglalták, ahogyan bádgesz tartomány székhelyét is. A város kevesebb, mint egy hét alatt került a tálibok kezére. In late september, the taliban launched an offensive against kunduz, a provincial capital in northern afghanistan, capturing key buildings and freeing hundre. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. Files are available under licenses specified on their description page. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. A tálibok egy területen mindenképpen jobbak, ez pedig a biztonság fenntartása. A tálibok a legnagyobb eredményeket az ország északi részén érték el, amely korábban jelentős ellenállást tanúsított a radikálisokkal szemben. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. A tálibok már harc nélkül hódítanak afganisztánban.

Posting Komentar

0 Komentar